ΝΕΑ

Διακοσμητικά ORAC DECOR

Συνεργασία με τον Οίκο Orac Decor. Προτάσεις για ειδικές κατασκευές , καμπύλες , σοβατεπί , κορνίζες και επενδύσεις 3d. Αποκλειστική συνεργασία της  Orac Decor για Θεσσαλονίκη, Αθήνα ,  Χαλκιδική και ολόκληρη την Ελλάδα

x0d

Καζανάκια Εντοιχισμού Geberit

Η Geberit χρησιμοποιεί  σύγχρονες τεχνικές για να κάνει τα προϊόντα ανθεκτικά ελέγχοντας τις  χημικές, μηχανικές και θερμικές ιδιότητες των υλικών των προϊόντων.

Τα καζανάκια εγκαθίστανται για δεκαετίες και η επιλογή των καλύτερων δυνατών υλικών προϊόντων είναι απολύτως καθοριστική για την ποιότητά τους. Η Geberit αναπτύσσει πλαστικά προϊόντα  στα εργαστήριά της σύμφωνα με τις δικές της ανάγκες. Όλα τα υλικά τα υποβάλλει σε εντατικές δοκιμές και ελέγχους μέσω σύγχρονων τεχνικών δοκιμών που ελέγχουν τις μακροπρόθεσμες ιδιότητές τους.

Η λειτουργία των προϊόντων της Geberit έχουν στόχο να λειτουργούν με την ελάχιστη εκπομπή θορύβου. Το αυξημένο πάχος των τοιχωμάτων, ο ειδικός σχεδιασμός, το σύστημα αποστράγγισης Silent-Pro και οι σωστά τοποθετημένες σωληνώσεις  εγγυώνται την ελάχιστη εκπομπή θορύβου. Αμεση Παράδοση καζανάκια Geberit για Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

 

 

Διάθεση προιόντων της Geberit  Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και για όλη την Ελλάδα.

 

Πλακάκια - Πλακίδια Ceramica Rondine

Συνεργασία με τον Ιταλικό Οίκο Rondine Πλακάκια - Πλακίδια RONDINE για ΘεσσαλονίκηΧαλκιδική και ολόκληρη την Ελλάδα.

Από το 1961 η Rondine Ceramica μας προσφέρει πληθώρα πλακιδίων , κυρίως , δαπέδου . Με μια τεράστια γκάμα σε πλακίδια απομίμησης ξύλου ικανοποποιεί όλες μας τις απαιτήσεις σχεδιαστικά αλλά και χρωματικά . Τελευταία η Rondine  εντυπωσίασε με την ποικιλία της στη νέα συλλογή της από τουβλάκια τοίχου . Από την ίδρυσή της, ήταν πάντα σε θέση να ανταποκριθεί στις προτιμήσεις και τις προτιμήσεις των διαφόρων τμημάτων και περιοχών της αγοράς, δημιουργώντας διάφορα υλικά και επιφάνειες ικανές να εγγυηθούν διαρκή στυλ και τεχνικές επιδόσεις. Οι συλλογές RONDINE είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής όσον αφορά το σχεδιασμό, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την οικολογική συμβατότητα.

Πλακάκια - Πλακίδια Novabell

Πλακίδια μπάνιου και δαπέδου σε εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια αποτελλούν την γκάμα της Ibero ceramicas . Η ψηφιακή μέθοδος εκτύπωσης στα πλακίδια μπήκε στην γραμμή παραγωγής της Ibero η οποία συνεχίζει την ανοδική της πορεία από το 1958.

Πλακάκια - Πλακίδια Mainzu

Συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης σε διακοσμητικά πλακάκια. Το Ισπανικό εργοστάσιο της  Mainzu Ceramica  μέσα από μία μεγάλη γκάμα  πλακιδίων , συνδυάζοντας  τις διαφορετικές υφές,διαστάσεις,σχεδία και χρώματα σας υπόσχεται ένα τέλειο αποτέλεσμα..Αποκλειστικά διαθέσιμα στους εκθεσιακούς μας χώρος, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική αλλά και για όλη την Ελλάδα.Αποκλειστική διάθεση των πλακιδίων MAINZU CERAMICHE για Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Πλακάκια - Πλακίδια Keope Ceramiche

Ένας από τους λόγους για την επιτυχία που πέτυχε ο Ceramiche Keope είναι σίγουρα η ισχυρή και συνεχής επένδυση στην έρευνα και την καινοτομία. Η χρήση των πιο προηγμένων τεχνολογιών για σταθερή και υψηλή ποιότητα, η προσοχή στη λεπτομέρεια για την επίτευξη ενός προϊόντος με πρωτότυπο χαρακτήρα και η επιχειρηματική φιλοσοφία που θέτει τον σεβασμό του περιβάλλοντος μεταξύ των πρωταρχικών του στόχων, είναι όλα τα στοιχεία που οδήγησαν στην αναγνώριση της Keope ως εταιρείας αναφοράς στον τομέα των πλακιδίων πορσελάνης μάζας gres.

Ενώ όλα αλλάζουν, τα δάπεδα και οι τοίχοι από πορσελάνη παραμένουν το ορατό θεμέλιο ενός χώρου.

Χάρη στην ορυκτολογική σύνθεση και τη διαδικασία παραγωγής τους, τα προϊόντα μας δεν φοβούνται αλλοιώσεις και επιθέσεις όπως κρούσεις, εκδορές, πυρκαγιά, παγετό, υγρασία, βάρος, κλίμα και διατηρούν με την πάροδο του χρόνου το χρώμα και την εμφάνιση της πρώτης ημέρας.

Τα κεραμικά δεν εκπέμπουν οργανικές ουσίες, δεν τροφοδοτούν αλλεργίες και καθαρίζονται εύκολα. Η ποιότητα και η ομορφιά που αποκτήθηκαν είναι το αποτέλεσμα επενδύσεων στην τεχνολογία και της ισχυρής δέσμευσης για την ανάπτυξη προϊόντων με υψηλό αισθητικό περιεχόμενο. Αποκλειστική διάθεση των πλακιδίων KEOPE CERAMICHE  για Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Πλακάκια - Πλακίδια Vives Ceramiche

Συνεργασία με τον Ισπανικό  Οίκο Vives  . Πλακάκια - Πλακίδια VIVES για Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και ολόκληρη την Ελλάδα.

Όπου κι αν βρίσκεστε, μην χάσετε τα νέα της Vives. Εγγραφείτε στο μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο μας και ενημερωθείτε για τις τελευταίες συλλογές, νέα και έργα μας. Επιπλέον, θα σας ενημερώσουμε για τις πιο καινοτόμες τάσεις στη βιομηχανία διακοσμητικών και εσωτερικών σχεδίων. Τι περιμένεις?

 

Πλακάκια - Πλακίδια Πισίνας Mayor Ceramica S.A

Συνεργασία με τον Ισπανικό οίκο Mayor Ceramica , ένα εργοστάσιο με μεγάλη γκάμα σε λύσεις πισίνας, εδικά τεμάχια, σχάρες αποστράγγισης , επιχείλια από πλακάκι. Η Cerámica Mayor S.A είναι μια κορυφαία εταιρεία παραγωγής υλικών πηλού με μακρά παράδοση στην παραγωγή δαπέδων και ειδικών τεμαχίων τόσο φυσικών όσο και στιλβωμένων υλικών. Η εταιρεία ιδρύθηκε τον περασμένο αιώνα από τον Fernando Mayor Boluda και διευθύνεται σήμερα από τους τρεις Mayor αδελφούς. Το 2004 οι εγκαταστάσεις επεκτάθηκαν για την παραγωγή πλακιδίων μεγάλου μεγέθους πρόσοψης μήκους έως 1,50 μέτρων. Και από το 2015 αναπτύσσει μια νέα σειρά προϊόντων που προορίζονται ειδικά για την κατασκευή της πισίνας. Πολλές τεχνικές λύσεις και μεγάλη γκάμα σε ειδικά τεμάχια από πλακάκια - πλακίδια MAYOR για πισίνα , αποκλειστικά σε Θεσσαλονίκη , Αθήνα , Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα.

Πλακίδια IRIS Ceramiche

Με μια σειρά από περισσότερες από 50 συλλογές συνολικού ύψους άνω των 2500 αντικειμένων, η Iris Ceramica προσθέτει στο γόητρο των Ιταλικών καλύψεων παγκοσμίως από το 1961 και συνεχώς αποδεικνύει τη δέσμευσή της στη δημιουργία κεραμικών με υψηλή τεχνική και στιλιστική αξία, που χαρακτηρίζεται από πρωτοποριακό σχεδιασμό υπεροχής που αντανακλάται από διεθνή βραβεία και βραβεία.

Οι δημιουργίες του είναι αποτέλεσμα της έρευνας και ανάπτυξης που διεξάγεται εσωτερικά, μια κληρονομιά μοναδικής τεχνογνωσίας που παρέχει τη βάση για ακόμα πιο μοναδικά υλικά. Δημιουργίες που εξελίσσονται συνδυάζοντας την καινοτομία των πρωτοποριακών τεχνολογιών με τις δεξιότητες της βιοτεχνικής παράδοσης, σε απόλυτη συμμόρφωση με τα αυστηρότερα πρότυπα σχετικά με τη βιωσιμότητα τόσο της διαδικασίας όσο και του προϊόντος.

Για την Iris Ceramica, η Ποιότητα και πάνω από όλα η Ποιότητα στην Καινοτομία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε δραστηριότητας, η αξία που πρέπει να βασίζεται στην ταυτότητά της στην αγορά και πρέπει να παραδίδεται συστηματικά στους δικούς της εταίρους. Μόνο μέσω της έρευνας και της καινοτομίας μπορεί πραγματικά να δημιουργηθεί κάτι μοναδικό και αποκλειστικό, διότι μέσω της επιλογής των υλικών που τοποθετούνται στους χώρους γύρω μας αλλάζουμε την ποιότητα ζωής μας. Παραγωγή διαφάνειας μέσω της ποιότητας των γεγονότων. Αποκλειστική διάθεση των πλακιδίων IRIS CERAMICHE - DIESEL  για Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Είδη Υγιεινής CATALANO

Συνεργασία με τον Ιταλικό οίκο CATALANO. Πορσελάνες και είδη υγιεινής CATALANO για Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και ολόκληρη την ΕΛλάδα

Ιδρύθηκε το 1967, η Catalano είναι σήμερα η πρώτη ιταλική εταιρεία ικανή να προσφέρει την υψηλότερη παραγωγική ποιότητα στον τομέα των ειδών υγιεινής Made in Italy.
Διαθέτει ένα μοναδικό παραγωγικό χώρο 170.000 τ.μ., 70.000 που καλύπτονται, με 240 απασχολούμενους εργαζόμενους και παραγωγικές μηχανές νέας γενιάς φτάνουν σε παραγωγική ικανότητα περίπου 1.500 τεμαχίων την ημέρα.
Αυτοί οι αριθμοί επιβεβαιώνουν την τεχνολογική και πολιτισμική υπεροχή που χτίστηκε σε πολυετή εμπειρία και μαρτυρείται από πολυάριθμες διεθνείς αναγνωρίσεις.

Η Catalano επενδύει και παράγει μόνο στην Ιταλία, όπου κάθε προϊόν σχεδιάζεται, σχεδιάζεται, παράγεται, ώστε να εξασφαλίζεται ένα αμιγώς υψηλό επίπεδο αριστείας: η φιλοσοφία παραγωγής της εταιρείας απευθύνεται πάντοτε για την επίτευξη μιας ιταλικής ποιότητας, η οποία συνοψίζεται 4 λέξεις-κλειδιά.

ΟΡΑΜΑ
Προοριζόμενοι ως πρόβλεψη και επιχειρηματικές δεξιότητες, αποδεδειγμένα από τα επιτεύγματα και τα έργα που ήταν πρωτοπόρες έννοιες στον τομέα των επίπλων μπάνιου.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
Ένα πολύ υψηλής ποιότητας, αποτέλεσμα μιας βιομηχανικής κουλτούρας που ταιριάζει με έναν αυτοματισμό υψηλού επιπέδου με την απαράμιλλη ικανότητα του τεχνίτη που αναπτύσσεται εδώ και αιώνες σε αυτή τη γεωγραφική περιοχή.

ΑΞΙΑ
Σκοπός της έρευνας είναι η αριστεία, το πάθος, η συνεχής επένδυση στην τεχνολογία των μηχανών, η υψηλή απόδοση ολόκληρης της παραγωγικής διαδικασίας, η προσοχή στις ανάγκες των τελικών χρηστών, τα προϊόντα με μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

ΣΧΕΔΙΟ
Προορίζεται ως όλη η διαδικασία σχεδιασμού, η οποία περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της επιχείρησης: από την κατασκευή προϊόντων μέχρι την επικοινωνία και την εξυπηρέτηση. 

 

 

Είδη Υγιεινής Galassia

Συνεργασία με τον Ιταλικό Οίκο Galassia.. Πορσελάνες , είδη υγιεινής Galassia για Θεσσαλονίκη , Χαλκιδική και ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Galassia Spa γεννήθηκε το 1980 στο Corchiano (VT) στη γη της Υψηλής Τοσκίας (ζώνες Etruria και Falisca) από τον 6ο αιώνα ως τη γενέτειρα της κεραμικής παραγωγής.
Υπάρχουν πολλά οικολογικά ευρήματα που επιβεβαιώνουν ότι τα κεραμικά προϊόντα που κατασκευάστηκαν σε αυτόν τον τομέα συνέπιπταν με τα ελληνικά.
Η Galassia μεταφέρει αυτήν την παράδοση σε μια επιχειρηματική πραγματικότητα σταθερής ανάπτυξης όχι μόνο από την άποψη του κύκλου εργασιών αλλά κυρίως από τα επαγγελματικά, διαστατικά και τεχνολογικά σχέδια.
Η ευκαιρία καθώς και η δυνατότητα συνεργασίας με ιταλούς και ξένους σημαντικούς κατασκευαστές και με σχεδιαστές (όπως Romano Adolini, King & Miranda Design, David L. Dolcini κ.λπ.) χάρη στην οποία η εικόνα της εταιρίας αναπτύχθηκε και ενισχύθηκε, η ικανότητα πρόβλεψης στυλ και τις τάσεις: όλα αυτά τα πράγματα καθιστούν την Εταιρία ένα σημείο αναφοράς στο διεθνές πανόραμα της επίπλωσης μπάνιου.
Γαλάσια σήμερα:
• Η Galassia καλύπτει έκταση 37.000 τετραγωνικών μέτρων με 2 μονάδες παραγωγής και η παραγωγική της ικανότητα ανέρχεται σε 450.000 τεμάχια ετησίως.
• Η Galassia είναι μία από τις σημαντικότερες παραγωγικές πραγματικότητες, είναι σεβαστή και εκτιμάται τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό και χρησιμοποιεί τεχνολογίες τελευταίας γενιάς.

Πλακίδια Saime Ceramiche

Συνεργασία με τον Ιταλικό Οίκο Saime. Πλακάκια - Πλακίδια SAIME για Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και ολόκληρη την Ελλάδα.

Η SAIME (Società Anonima Industrie Materiali Edili) ιδρύθηκε το 1938 στην επαρχία Due Madonne στο Sassuolo από την οικογένεια Gambigliani Zoccoli, που απέκτησε μέρος μιας εταιρείας από την οικογένεια Siliprandi, η οποία ιδρύθηκε αρχικά από την οικογένεια Rubbiani στα μέσα του δέκατου ένατου αιώνας.

Η οικογένεια Gambigliani Zoccoli σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία του κ. Padoa, μηχανικού, ανέπτυξαν την πρώτη παραγωγή πορσελάνης από ψαμμίτη με καινοτόμους κλιβάνους σήραγγας που αντικατέστησαν τους παλιούς φούρνους Hoffmann.

Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ο Saime καταστράφηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου από βομβαρδισμούς

Στα μέσα της δεκαετίας του εξήντα Saime μετακόμισε από το κέντρο του Sassuolo να Maranello, όπου βρίσκεται σήμερα.

Μετά από μια εταιρική κρίση το 1987, ο Saime αναλήφθηκε από τον όμιλο Riwal και στη συνέχεια έγινε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο παραγωγικά εργοστάσια της περιοχής.

Το 2007, η SAIME, μαζί με ολόκληρο τον όμιλο Riwal (που τότε απαρτιζόταν από εμπορικά σήματα Alfa και San Prospero Lux), έγινε μέλος του ομίλου Casalgrande Padana.

Με την τελευταία αυτή εξαγορά η μάρκα SAIME απορρόφησε το εμπορικό σήμα SAN PROSPERO ενώ ξεκίνησε μια διαδικασία ριζικής μετατροπής του εργοστασίου στο εργοστάσιο του Maranello, το οποίο, πάνω από δέκα χρόνια, οδήγησε στην ανανέωση σχεδόν του συνόλου του εξοπλισμού (με συνολική επένδυση περίπου 50 εκατ. Ευρώ στον εξοπλισμό και στις κατασκευές).

Η τελική ανακαίνιση των εγκαταστάσεων ολοκληρώθηκε το 2017, η οποία περιελάμβανε μια καινοτόμο γραμμή παραγωγής για κεραμικά πάνελ.

Σήμερα το εργοστάσιο Maranello είναι ένα από τα κορυφαία εργοστάσια του ομίλου Casalgrande Padana, που ειδικεύεται σε πλακίδια μεγάλου μεγέθους. Η μελλοντική μας εξέλιξη είναι η κατασκευή μονάδας παραγωγής κεραμικών πάνελ συνολικής χωρητικότητας 15.000 τετραγωνικών μέτρων ημερησίως, εξοπλισμένης επίσης με εσωτερικό σύστημα κοπής και επεξεργασίας.

Στόχος των τελευταίων επενδύσεων είναι η ενίσχυση της επωνυμίας SAIME με την επέκταση της προσφοράς τόσο παραδοσιακών υλικών όσο και καινοτομικών υλικών στην αγορά

Βρύσες Gessi

Η Gessi σχεδιάζει και κατασκευάζει αποκλειστικά εξαρτήματα μπάνιου και κουζίνας και έπιπλα για πάνω από 20 χρόνια. Σήμερα, η μάρκα Gessi αναγνωρίζεται παγκοσμίως για τα μοντέρνα σχέδια μπάνιου σε όλους τους τύπους ζωντανών χώρων, όπως ξενοδοχεία, ιαματικά λουτρά, γιοτ και ιδιωτικές κατοικίες. Αποκλειστική διάθεση Gessi  για Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική αλλά και για όλη την Ελλάδα

Πλακίδια La Faenza

Η εταιρεία La Faenza είναι η φίρμα της Cooperativa Ceramica d’ Imola που παράγει πλακίδια για δημόσιους και αστικούς χώρους. Τα πατώματα και οι προσόψεις αντικατοπτρίζουν τις πιο αναπτυγμένες αισθητικές λύσεις, οι οποίες ποτέ δεν κόβουν τους δεσμούς τους με την ιστορική ισχύ του είδους που συνδέεται με την παραγωγή της Faenza ceramics. 

Η εταιρεία LaFaenza ξεκίνησε από τον Carlo Zauli, ένα γλύπτη ο οποίος παρείχε μια καινούρια δημιουργική ώθηση στην Faenza ceramics. Σήμερα οι κεραμικές μας επιφάνειες είναι ενημερωμένες για τις πιο πρόσφατες τάσεις: τα διπλοψημένα πλακάκια, τα μονοψημένα,(monocottura bicottura) η γυαλισμένη πήλινη πορσελάνη και η ολόκληρη πορσελάνη(full body)  αντανακλούν την ιστορία της εταιρείας που έχει επιτυχώς εξελιχθεί και χαράξει τις συντεταγμένες για το μέλλον της διακόσμησης εσωτερικού χώρου.Αποκλειστική διάθεση των πλακιδίων LA FAENZA για Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Ib RUBINETI

Συνεργασία με τον κορυφαίο οίκο μπαταρίων μπάνιου IB RUBINETI. Η ανάγκη διαχείρισης και αντιμετώπισης διαφορετικών αναγκών σε πολλές χώρες σε 5 ηπείρους κάνει την Ib να είναι  σε θέση να μην δεχτεί τίποτα παρά την καλύτερη ποιότητα και να το προσφέρει ως το ελάχιστο πρότυπο παραγωγής της. Για το λόγο αυτό, η iB προσφέρει όλα τα προϊόντα της χρησιμοποιώντας τα υλικά χωρίς ψευδάργυρο και χωρίς μόλυβδο χωρίς να ανησυχεί για το γεγονός ότι αυτό. Σκεφτόμαστε για εσάς. Αποκλειστική διάθεση των μπαταριών IB RUBINETI για Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Είδη Υγιεινής Villeroy & Boch

Μπάνιο και Wellness - ποικίλες συλλογές και εξαιρετικό σχεδιασμό

Τα προϊόντα μπάνιου και ευεξίας Villeroy & Boch μετατρέπουν ένα λειτουργικό χώρο σε μια όαση προσωπικής ευεξίας. Από τις βρύσες του μπάνιου μέχρι τα κεραμικά, τα έπιπλα, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τα αξεσουάρ, η Villeroy & Boch προσφέρει μια one-stop shop για πλήρη μπάνια καθώς και ένα σχεδιαστή μπάνιου για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το σχέδιό σας, από το πρώτο βήμα μέχρι την τελική εμφάνιση. Τα προϊόντα εξοικονόμησης νερού και εύκολης καθαρισμού βοηθούν επίσης στην προστασία του περιβάλλοντος.Αποκλειστική διάθεση Villeroy & Boch  για Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Πλακίδια PIEMME CERAMICHE

Από το 1962,  το χρόνο που ιδρύθηκε, η Piemme έχει υπάρξει αναμφισβήτητη πρωταγωνίστρια του αυθεντικού made in Italy. ένας συνδυασμός εξοχότητας, πάθους και δημιουργικότητας. Σήμερα η Piemme έχει φτάσει τα πρώτα της 52 χρόνια δραστηριότητας και προβάλλεται έντονα στο μέλλον καθώς δεν ξεχνάει ποτέ τα υπέροχα γεγονότα που έχουν σημαδέψει την ιστορία της. Η πρωτοπόρα ιδέα των πλακιδίων που σχεδιάστηκαν από τον διάσημο στυλίστα Valentino, η διαφημιστική καμπάνια των φημισμένων παιδιών Piemme, οι εικόνες που τραβήχτηκαν από το φωτογράφο και καλλιτέχνη Hamilton και οι χορηγίες της Formula One με το θρύλο του Gilles Villeneuve στη ρόδα της Ferrari του, πάντα συνόδευαν την εταιρεία Piemme στα υψηλότερα επίπεδα, κάνοντάς την Παγκόσμιο πρωταγωνιστή.

 Για την Piemme η ανάπτυξη του παραδοσιακού ιταλικού στυλ, και η εφαρμογή των προηγμένων καινοτομιών  αντανακλούν διάφορα στυλ και υφές. Οι αμίμητες συλλογές πλακιδίων τοίχου και δαπέδου της Ceramiche Piemme προσφέρουν εξαίσιες λύσεις διακόσμησης αφιερωμένης στις πολυτελείς ιδιωτικές κάμαρες, και στα πρωτοποριακά ή μινιμαλιστικά εσωτερικά.

Τα haute-couture προϊόντα από τον Valentino αποδεικνύουν ότι η εσωτερική  διακόσμηση είναι υψηλή τέχνη

Valdama

VALDAMA, ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ
Η προέλευση | Η Valdama ιδρύθηκε το 2005. Ιδρύθηκε από την Daniele Vitali, βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Civita Castellana και είναι ειδικευμένη στην παραγωγή κεραμικών νιπτών υψηλής ποιότητας και ειδών υγιεινής.

Η γνώση του υλικού και η τεχνογνωσία της επεξεργασίας κεραμικών προϊόντων είναι πραγματικά μακροχρόνια. Βασίζεται, στην πραγματικότητα, στην εμπειρία που κληρονομήθηκε από την προηγούμενη οικογενειακή εταιρεία - που ονομάζεται "Varm" που ιδρύθηκε το 1979 από τον Gastone Vitali, πατέρα της Daniele, αφιερωμένο στην παραγωγή πιάτων και επιτραπέζιων σκευών εξαιρετικής χειροτεχνίας, πλήρως χειροποίητο.
Παραγωγή | Σε αυτό ακριβώς το υπόβαθρο, η Valdama δημιούργησε τις οδηγίες για την παραγωγή της.
Στη βιομηχανική της εγκατάσταση, η εταιρεία διατήρησε, στην πραγματικότητα, την οργανωτική και παραγωγική ευελιξία του μοντέλου χειροτεχνίας, το οποίο σήμερα αποτελεί ένα σημαντικό διακριτικό σημάδι που το διαφοροποιεί από άλλες εταιρείες του κλάδου.
Η δυνατότητα παραγωγής, από καιρό σε καιρό, περιορισμένων σειρών προϊόντων με χρήση ανεξάρτητων φούρνων καύσης και η δυνατότητα εύκολης εναλλαγής των καλουπιών στην παραγωγή, αντιπροσωπεύουν δύο μεγάλα πλεονεκτήματα όσον αφορά την παραγωγή και την αγορά που επιτρέπουν στην εταιρεία να ανταποκρίνεται γρήγορα συγκεκριμένα αιτήματα και ειδικές ανάγκες των πελατών της.
Η φροντίδα της χειροκίνητης διαδικασίας στο στάδιο της τελικής παραγωγής επιτρέπει, στην πραγματικότητα, να προσαρμόσει το χρώμα και τα εφέ.
Σχεδιασμός και προϊόντα | Η εταιρεία βασίζεται στην καλλιτεχνική κατεύθυνση του Prospero Rasulo, σχεδιαστή και καλλιτέχνη με ισχυρή εμπειρία στον τομέα του μπάνιου και μια προσωπική προσέγγιση στο έργο που καθοδήγησε τη στρατηγική Valdama και την ανάπτυξη ενός καινοτόμου καταλόγου από την αρχή. Η τεχνική και η λειτουργικότητα αποτελούν τη βάση της φιλοσοφίας ανάπτυξης προϊόντων μαζί με τη συναισθηματική και αισθητηριακή πλευρά του υλικού και των μορφών του. Η φωτεινότητα και η ιδιαίτερη ευχαρίστηση στην αφή είναι τα εμφανή υλικά εφέ που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα Valdama. Ο στόχος είναι να ξεχωρίσετε στη διεθνή σκηνή μπάνιου με έναν προσωπικό στιλιστικό κώδικα ικανό να δώσει αντικείμενα χρήσης, ενοποιημένα από τυπολογική άποψη, μια πιο ευγενική αναπνοή, φέρνοντάς τα πιο κοντά στο να γίνουν μικρά αριστουργήματα ποιότητας και καθημερινής αρμονίας.
Η έρευνα | Η Valdama ξεκίνησε ένα πρόγραμμα έρευνας και πειραματισμού με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας του υλικού και τον εξευγενισμό των τεχνικών παραγωγής που επιτρέπουν την υλοποίηση έργων ικανών να προσανατολίσουν τις τάσεις σχεδιασμού της βιομηχανίας, ασυνήθιστες και καινοτόμες λεπτομέρειες και τελειώματα.
Ο πειραματισμός των μορφών προέρχεται πάντα από ένα εννοιολογικό όραμα, λόγω της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης του Rasulo και της αίσθησης της χωρικής σύνθεσης, στη συνέχεια να αντιμετωπίσει την τεχνολογία και να καταστήσει δυνατή κάτι που προηγουμένως ήταν αδιανόητο.
Η αναζήτηση χρώματος, με βάση τις γνώσεις του και την εικαστική του ικανότητα, είναι ένα άλλο σημαντικό στοιχείο, το οποίο οδήγησε στη δημιουργία μιας καινοτόμου, εξελιγμένης σειράς νιπτήρων και ειδών υγιεινής, σύμφωνα με τις πιο προηγμένες τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.
Ο στόχος είναι να επιτευχθεί μια συνολική αποκλειστικότητα του προϊόντος και η μοναδικότητα της μάρκας.
Χειροποίητη ποιότητα κατασκευασμένη στην Ιταλία | Η ποιοτική αριστεία είναι η αποστολή της Valdama. Η πραγματοποίηση κάθε προϊόντος απαιτεί πολλή ενέργεια και έχει πολύπλοκες επιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη: υλικό, ανθρώπινη εργασία, σεβασμός στο περιβάλλον, εταιρική κοινωνική ευθύνη. Για αυτό είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν ανθεκτικά, υψηλής ποιότητας αντικείμενα, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με πάθος και με την πιο προσεκτική χειροκίνητη φροντίδα. Μοναδικά και ειδικά αντικείμενα που μπορούν να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο αυτής της τυπικής ιταλικής χειροτεχνίας που θαυμάζει ο κόσμος.

Stracciatella ARCANA CERAMICHE

Αμεση παράδοση της πετυχημένης σειράς Stracciatella του Ισπανικού οίκου Arcana  για την Θεσσαλονίκη,  Χαλκιδική αλλά και για όλη την Ελλάδα

COZYHOME

Προβολή της εταιρείας μας στο αρχιτεκτονικό περιοδικό  COZY HOME

Πλακίδια Cerdisa

Η απόλυτα ιταλική κεραμική παράδοση κεραμικών πλακιδίων, το στυλ, η εμπειρία και η καινοτομία συνδυάζονται σε μια αριστεία που καθοδηγεί την Cerdisa προς νέες λύσεις για τον κόσμο της αρχιτεκτονικής και των μεγάλων έργων.

Σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού, η Cerdisa παράγει πλακάκια που είναι όμορφα αλλά λειτουργικά: ευέλικτα προϊόντα, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε δάπεδα και τοίχους, με συντονισμένες λύσεις για τους εμπορικούς και οικιακούς κατασκευαστικούς χώρους.

Νέες συλλογές

19/5/2017

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας!

 

Ανακαλύψτε έναν ολόκληρο κόσμο από είδη υγιεινής, πλακάκια και διακοσμητικά υλικά , με βάση το design, την  άριστη ποιότητα και το διαχρονικό στυλ.

Συγκεκριμένες επιλογές από επώνυμους οίκους όπως IRIS, Keope, La Faenza, Vives, Catalano, GSI, Art Ceram, Gessi, Villeroy & Boch, Alice Ceramica, Valdama, Saime Ceramiche, Grohe, Ricchetti, Cerdisa, Viva Made, Rondine, CIR,  Galassia, Treemme, Decor Walther,  GEBERIT, LA TORRE, CARRON,   κ.ά.   και με  υπογραφές διάσημων designers, η εταιρεία AMANATIADIS  εγγυάται ένα όμορφο  αποτέλεσμα όπου θα αποζημιώσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.¨Αμεση παράδοση για Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική αλλά και για όλη την Ελλάδα.

fima carlo frattini

Η Fima Carlo Frattini έχει τη δυνατότητα να προσφέρει το ευρύτερο φάσμα λύσεων για κάθε ατμόσφαιρα μπάνιου. Η ποιότητα των υλικών, η δημιουργικότητα, ο κομψός και πρωτοποριακός σχεδιασμός με μινιμαλιστικές ή εξελιγμένες γραμμές. Μια τέλεια ισορροπία μεταξύ σχεδιασμού, τεχνολογίας και ποιότητας.
 Η Fima είναι μια ιταλική εταιρεία, έχει παρέμεινε εδώ και τρεις γενιές και έχει τις ρίζες της σε μια βιομηχανική περιοχή, αλλά διατηρεί μια ξεχωριστή τεχνική προσέγγιση. Η εταιρεία παρακολουθεί συνεχώς τα υλικά με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής, ενώ βελτιστοποιεί τις διαδικασίες για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και υλικών και προσπαθεί να εντοπίσει τομείς βελτίωσης στην αλυσίδα παραγωγής.
Ο στόχος του FIMA Carlo Frattini είναι μια παγκόσμια προσέγγιση της ποιότητας, που προέρχεται από μια ιδιαίτερη προσοχή στην τεχνολογική καινοτομία, χρησιμοποιώντας προηγμένες βιομηχανικές διαδικασίες και επιλέγοντας τα καλύτερα υλικά σειράς. Όλα τα προϊόντα υπόκεινται σε προσεκτικό έλεγχο ποιότητας σε κάθε φάση της παραγωγής και έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα.

Treemme Rubinetterie

Η εταιρεία Treemme Rubinetterie έχει πρόσφατα εξαιρετική επιτυχία στον τομέα του σχεδιασμού, εστιάζοντας περισσότερο στην εξατομίκευση και την καινοτομία των προϊόντων της, χωρίς ωστόσο να παραμελεί τις κλασικές και πιο παραδοσιακές της γραμμές. Στα γνωστά στούντιο σχεδιασμού δόθηκε η δυνατότητα να αναπτύξουν νέες μορφές και ιδέες όπως: ο αρχιτέκτονας Missanelli για το QUADRA, ο αμερικανός σχεδιαστής Remi Theberg για το BRIDGE και το στούντιο G. Vegni Design για τις πιο πρόσφατες γραμμές CUT, PAO και BLOK. ο τελευταίος βραβεύτηκε με το βραβείο DESIGN PLUS 2007 στην έκθεση ISH της Φρανκφούρτης. Το βραβείο DESIGN PLUS κέρδισε όχι μόνο το 2007 αλλά και το 2011 με το Philo που σχεδιάστηκε από τον Gianluca Belli / Phi Cube και με το φως από τον Danilo Fedeli, το 2013 αντί του νέου πρωταγωνιστή είναι το έργο που ονομάζεται 5mm από το Ocostudio και το ing.Castagnoli.

Self Italy

Μία εταιρεία που βασίζεται στην φαντασία και στο στυλ ! Πλακίδια μικρών διαστάσεων με υπέροχα σχέδια και χρώματα στολίζουν τον κάθε χώρο με το ιδιαίτερο ρετρό στυλ που χαρακτηρίζει την Self .

HANSGROHE-AXOR

Η AXOR αντιπροσωπεύει την ποικιλία και τη γοητεία του ατομικού τρόπου ζωής στο μπάνιο. Οι πλήρεις συλλογές μπάνιου δημιουργούνται σε συνεργασία με μερικούς από τους πιο επιτυχημένους σχεδιαστές του κόσμου. Αυτές οι συλλογές είναι τόσο ατομικές όσο και διαφορετικές από αυτές των ίδιων των ανθρώπων και προσφέρουν ένα πλήθος διαφορετικών μορφών: από ζωντανά, γοητευτικά μπάνια / χώρους διαβίωσης μέχρι καταπράσινους κήπους με ηρεμία.

GROHE

Η GROHE είναι ο κορυφαίος προμηθευτής υδραυλικών εξαρτημάτων παγκοσμίως και έχει συνολικά πάνω από 6.000 εργαζομένους, εκ των οποίων 2.400 εδρεύουν στη Γερμανία. Η GROHE είναι μέλος της LIXIL Group Corporation από το 2014. Ως διεθνής μάρκα, η GROHE επιδιώκει να αξιοποιήσει τις αξίες της τεχνολογίας, της ποιότητας, του σχεδιασμού και της βιωσιμότητας, επιδιώκοντας να προσφέρει την "Καλή χαρά του νερού". Η GROHE αναπτύσσει νέες κατηγορίες προϊόντων από την ίδρυσή της. Αυτό περιλαμβάνει τα συστήματα νερού GROHE Blue and Red και το πρόσφατα εισαγόμενο σύστημα ασφάλειας νερού GROHE Sense, το οποίο είναι ένα καινοτόμο στοιχείο στην αναπτυσσόμενη αγορά της έξυπνης οικιακής τεχνολογίας. Η καινοτομία, ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη είναι στενά ευθυγραμμισμένες μεταξύ τους και είναι ενσωματωμένες στο γερμανικό χώρο ως ολοκληρωμένη διαδικασία. Ως αποτέλεσμα, τα προϊόντα GROHE φέρουν τη σφραγίδα ποιότητας "Made in Germany". Μόνο τα τελευταία δέκα χρόνια, η GROHE έχει λάβει πάνω από 300 βραβεία σχεδιασμού και καινοτομίας καθώς και πολλές κορυφαίες βαθμολογίες ως μία από τις "πιο βιώσιμες μεγάλες μάρκες της Γερμανίας", επιβεβαιώνοντας την επιτυχία της μάρκας. Ο GROHE ήταν ο πρώτος στον κλάδο του για να κερδίσει το βραβείο CSR της γερμανικής κυβέρνησης και παρουσιάστηκε επίσης στην κορυφαία κατάταξη της Top 50 από το περιοδικό Fortune® που είναι η "αλλαγή του κόσμου".

CIR

SERENISSIMA CIR

Η Serenissima Cir Industrie Ceramiche Group είναι μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες γρανιτοπλακιδίων τοίχου και δαπέδου, που περικλείει εταιρείες όπως η Serenissima, η Cir, η Capri, η Cercom, η Cerasarda και η Momodesign.
Η Serenissima S.p.A. ιδρύθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1968 από τον Cavaliere Lamberto Romani. Η Serenissima Cir Industrie Ceramiche Group (Casalgrande, Reggio Emilia) γεννήθηκε το 2003 μέσα από την ανάδυση της Serenissima S.p.A., Ceramica Cir S.p.A.  και της Exe S.r.l. Επίσης, η Serenissima Cir Industrie Ceramiche Group κατέχει το 100% της Cerasarda S.p.A., ένα πολυτελές εργοστάσιο κεραμικών ειδών που ιδρύθηκε το 1963 από τον Πρίγκιπα Karim Aga Khanl στην ακτή Smeralda . Η Cerasarda είναι μια πολυτελής εταιρεία, το μαργαριτάρι στην κορυφή του Ομίλου Serenissima Cir Industrie Ceramiche, που παράλληλα με τα κεραμικάείδη, παράγει βάζα, αντικείμενα σχεδίου εσωτερικού χώρου και αξεσουάρ. Την 1η Ιουνίου 2005, ο Όμιλος αγόρασε την Cercom Ceramica, την κατασκευάστρια εταιρεία πήλινης πορσελάνης που σχεδιάστηκε στην Comacchio Valleys και την Argenta, στην επαρχία της Φεράρα. Η τελευταία που έγινε μέλος του Ομίλου ήταν η Momodesign Ceramics, που ιδρύθηκε το 2007, ως καινοτόμο και δημιουργικό στούντιο σχεδίου.Τον Ιούνιο του 2013, η Serenissima Cir Industrie Ceramiche Group προμηθεύτηκε την προηγμένη εγκατάσταση παραγωγής στη Ρουμπιέρα μετά από γενική αναδόμηση. Η εταιρεία επένδυσε πάνω από 18 εκατομμύρια ευρώ στο καινούριο εργοστάσιο. Το εργοστάσιο Rubiera είναι εξοπλισμένο με τα πολυτελή τεχνολογικά επιτεύγματα για να παράγει πλακάκι τοίχου (που ονομάζεται “monoporosa”) και μεγάλων διαστάσεων  πλακάκι δαπέδου.
Τα προϊόντα της Serenissima Cir είναι εύκολα αναγνωρίσιμα στην αγορά, χάρη στον ιδιαίτερο συνδυασμό δημιουργικότητας, πάθους, εξειδίκευσης και τη σχεδιασμένη στρατηγική διαφήμισης. Το πορτφόλιο της Serenissima Cir είναι κυρίως αφιερωμένο σε εκείνους που ακολουθούν τη μόδα και εκτιμούν πρακτικά, χωρίς να θυσιάζουν την ατομικότητα και το λεπτό γούστο.

Combustion Crackle by iris ceramica

Burnt wood. No oblivion. The signs of time, of wear. Cracked and Worn. Colours revealed. Consumed, worn and powerful. Combustion. Floors inspired by wood used and contaminated by time. True wood has been burnt to reproduce it. Traces of fire, smell of smoke. Three colours: beige, brown and black. Three decorations. Stains. And Cracked. Depth well beyond the surface.

Moonlight by APE

Η Moonlight  είναι μια σειρά που ενσωματώνει την πιό εξωτική πλευρά στην αίθουσα των καθρεφτών, συλλογή, με μαύρο και άσπρο ,αντιπροσωπεύοντας το δέρμα μιας λεοπάρδαλης,  με ραβδώσεις ή giraffe και εξιδρώνοντας όλη την εξωτική κομψότητα που συνδέεται με αυτά τα ζώα στα αρχικά σχήματα κεραμικών. Το μέγεθος των κεραμικών (45x118 και 75x75) με  ρετιφικάτα, γυαλισμένα τελειώματα τα καθιστά ιδανικά για τις δημόσιες τοποθετήσεις όπου ένα μοντέρνο σκηνικό με μια ισχυρή προσωπικότητα επιδιώκεται. Είναι επίσης τέλεια για τη δημιουργία των τοποθετήσεων στα μεγαλύτερα σπίτια όπου απαιτείται μια αφή  διάκρισης. Προκειμένου να προσφερθεί στους καταναλωτές μια ευρεία σειρά των διακοσμητικών δυνατοτήτων, η ΑΡΕ έχει δημιουργήσει αυτά τα ζωικά κεραμικά τυπωμένων υλών, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν στην τελειότητα με τα άσπρα και μαύρα κεραμικά Μoonlight και το πρότυπο της Janelle, μια καινοτόμος ερμηνεία του μαρμάρου σύμφωνα με τη σημερινή πρωτοποριακή μόδα για γραπτό. Η ΑΡΕ best for you  κατευθύνει πάλι τον κόσμο του σχεδίου κεραμικών  με την Moonlight, μια αρχική εξωτική σειρά κεραμικών τοίχων και πατωμάτων με μια τύφλωση που όταν γυαλίζεται λάμπει, όλοι θέτουν για να καταπλήξουν τους αρχιτέκτονες και τους εσωτερικούς σχεδιαστές. Μια ευδιάκριτη σειρά που σίγουρα θα προσθέσει  την κομψότητα και την πρωτοτυπία στα προγράμματά σας.

Προβολή Εταιρείας

Προβολή της εταιρείας μας στην 82η ΔΕΘ, στο περιοδικό ΞΕΝΑΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -ΔΟΜΗΣΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ- περίπτερο 15 /stand16

Res-Cover by RICCHETTI

RES-COVER, μια σειρά που χαρακτηρίζει πέντε χρώματα, που δημιουργούνται για να προσθέσουν μια προσωπική αφή στα σχέδια. Μια συλλογή  πατωμάτων και τοίχων για το ακαταμάχητο εσωτερικό, που προσφέρει μία σύγχρονη αισθητική, εμπνευσμένη από την ευπροσάρμοστη, πολύπλευρη φύση του σκυροδέματος. Το νέο τέρμα επίδρασης ρητίνης της RES-COVER  δανείζει στα πλακάκια  μια μοναδική φωτεινότητα, η οποία φέρνει τη νέα ουσία και την προσωπικότητα στις επιπλώσεις ενός σπιτιού, δημιουργώντας το άνευ ραφής ύφος και την άνεση.